Remove the row

Column: 1

 

Graag wil ik me even voorstellen,

Mijn naam is Marion Sallaerts en van kinds af ben ik al te vinden op het hondenterrein.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag.
Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma’s mee.

Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.

In 2004 ben ik gestart met de kennel, eerst met de Mechelse Herders en sinds 2013 is de eerste Jack Russell in ons leven gekomen.
Na ruim 30 jaar KNPV heb ik in 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan, ik heb de overstap gemaakt naar de Mondio Ring Sport.

Mijn dank is ook heel groot naar mijn levenspartner Leon Caris en allen die mij geholpen hebben bij trainingen, keuringen en wedstrijden om diverse mooie resultaten te kunnen behalen. Ik denk dan vooral aan pakwerkers, keurmeesters en leden van organiserende en eigen verenigingen. Op mijn site zal u alle informatie kunnen vinden over mijn kennel en ik wens iedereen veel plezier met het bekijken van deze site.

Hebt u interesse in mijn honden, voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.
U bent van harte welkom om mijn kennel te bezoeken of ons te zien werken bij een training of wedstrijd.

Met vriendelijke groet,

Marion Sallaerts

Column: 2